Over ons

Ritsendokter, Fournituren, zelfmaakmode, huishoudelijke artikelen

Wij zijn Rob en Ingrid Koppers en zijn vanaf 1 januari 2020 samen gestart op de markt.

Rob was al 35 jaar werkzaam op de markt bij zijn zwager, Wouter Pennewaard, die het bedrijf weer had overgenomen van zijn familie. Hij is vanaf 1 januari 2020 met pensioen en dit gaf ons allebei een mooie kans. Rob kon verder met hetgeen hij zo graag doet en Ingrid kon haar baan als opvoedconsulent stoppen en een nieuwe uitdaging starten.

De naam Ritsendokter hebben we gekozen omdat Rob al jaren op de verschillende markten bij klanten bekend staat als  Ritsendokter omdat hij heel veel kapotte ritsen nog kan repareren. Klanten zijn blij omdat dit hun een hoop werk scheelt en gaan tevreden naar huis.

 

Het samen op de markt staan bevalt ons heel goed en doen we met veel plezier! We zorgen samen voor de inkoop van onze artikelen en houden ons aanbod up to date. Het geeft ons veel voldoening om mensen te helpen met hun creatieve bezigheden en mee te denken bij vragen. Rob doet dit vanuit zijn jaren lange ervaring en Ingrid vanuit haar plezier om met mensen te werken en ervaring om creatief bezig te zijn.

We hopen u allen graag te zien op één van onze markten!